Thursday, November 6, 2008

SIVAJI the BOSS


salam..

posto posto promotion sudah sampai...

kalau sesiapa teringin nak menonton cerita yang boleh gelak berguling guling serta golek golek sampai pusing satu rumah...

dipersilakan menonton cerita ini.
tajuknya SIVAJI the BOSS

sangat sangat teramat lah sangat lawak!!
walaupon cerita TAMIL~~
plus hero nya enggak ensem..
tapi terpapar ke-macho-an nya!!
ahahahaha...


Filem Sivaji the Boss BOX OFFICE di seluruh dunia termasuk AS dan Malaysia.

promotion selesai
vanakam~

9 comments:

ketxorange said...

aaa.hero dia tu kawan chad kan?hehehe

Maya said...

nanak tgk!!tak sabau!!

chaddo1990 said...

hegh gla hg kucin!!!~ kalo x cr psl ngn ak mutsi xbley idop punya mung nieh

ketxorange said...

hahaha.lama x kacau xp

TikattoPadeLto said...

hoh butui2 hero 2 bestpreng chad!!
weyh weyh satgi chad ngamok! lari2

aimanjafre said...

woit!! sappa kutuk abang sivaji??!!!

TikattoPadeLto said...

hoh~ aku dah kenalpasti bestpreng sivaji yang sebenar!!
lari weyh satgi emang tembam ngamokk!!

TikattoPadeLto said...

hoh~ aku dah kenalpasti bestpreng sivaji yang sebenar!!
lari weyh satgi emang tembam ngamokk!!

aimanjafre said...

woit ang dok ulang 2 kali pa??
dengkis gilak..