Thursday, June 11, 2009

Bufday Gurl

MySpaceHAPPY BIRTHDAYMySpace


9 JUN 1990
Happy bufday Tikapadel..
I love u always

yeah Selasa lepas ada reunion 10minus1 di pizza hut
plus bufday party untuk tikapadel.
tapi tak macam party sangat pun
sebab tadak kek plus beliau dah tau adiah pa aku nak bagi.
pagi tu aku nik lina dayah pi kulim agak awai
sebab nak cari kek.
ronda punya ronda tak jumpa pun kek.
lepas tu kena saman lak.. jadik rosak mood.
huh!

Jadi kami pun decide nak beli something yang boleh pakai pakai.
t-shirt lah tuh. hehe
beli adiah T sebenarnya sat jak, tapi kami yang dok try macam macam
tapi tak beli pun.. kakak penjuai tu agak bengang jugak hakhak.

sesi bukak adiah.heee
[video coming soon]

Apapun perjumpaan kali ni tetap best macam selalu
walaupun 5 jak famili yang mai..
5 lagi ada macam macam urusan yang tak dapat dielakkan.
dan Syaziz cukup bergumbira bila ada 2 dreba berebut nak pi amek dia..
:)


Tikapadel dapat adiah penggantung henfon yang ada tulih TKAH.
menda tu aku tempah kat sekolah last last minit.hee
plus T-shirt kaler hijau yang dibeli berdekatan.
aku pun dapat adiah utang bufday dari pitri
bantai dakap bulat yang dia tak bagi taun lepas.hehe
pitri pun dapat adiah utang penggantung henfon wona wani

ok la tuh..
semua dapat adiah.
ish bufday sappa neh??
haha

manusia manusia yang hadir.

3 comments:

chaddo1990 said...

yeah epi besday kak tut!!~ adiah mung kiv sat dlo ahahahha diharapkan bpk, tikah ahmad, ayat, abg long, man bersabaq dgn adiah ampa ahhahaha

yeah wat a wonderful day
2org skali mai amek ak wooo
VIP dak ak ahhaha
jeongmal kam sam ham nida to abg long ngn kak tut yg bersemngt mai amek ak pg tuh!!~

TikattoPadeLto said...

man, gmbaq tgh turh tudung aku herooot
tolong edit bagik elok
sket wakaka
wuwu
tenkiu man maann!!!
wheeee

aimanjafre said...

takpass terserlah kejelitaang
wahaha..