Tuesday, March 2, 2010

Thank you to u guys.

Assalamualaikum


aku nak ucapkan thank you bebanyak thank you
especially kat 10minus1
sebab manyak support aku sepanjang aku masok Form 6..

(ada ka ampa support??)
ehem ehem anggap ja la ada. hakhak.
aku rasa salah satu resepi kejayaan aku..
ya ya aku tau ampa tak tanya.
nak abag jugak jugak.
kuikui.

salah satu resepi kejayaan aku..
sebab tengak ampa semua dah berjaya.
masuk U la.. fly fly away la.
jadik aku nak potong ampa semua!!
wahaha gila kejam cita cita aku!!

hakhak.
tadak arr tipu jak..
kalo nak pecaya pon boley la..
tak bedosa aihh.
memang ampa tak penah join study group aku.
ka nak tolong beli buku rujukan ka
ka nak tolong salin nota kat aku ka.

tapi ampa bagi aku SHEMANGAT !!
i lyke~

ada jugak la kawan kawan aku yang hilang kawan bila ta masuk U dulu.
tapi I still have you guys.
so thank you sooo much for seeing me from who I am.
*apasal tetiba jadik jiwang lak. gedix gila*

syaziz!! wait for me!!
:)

p/s : ehem. ta nampak ka aku sorang ja pompuan?? kuikui
tak riak tak riak.
nak kongsi kegembiraan saja.
Alhamdulillah.

peace no war~


2 comments:

maya mayonis said...

salam
aimanm sorry la kalu aku jarang contact ang semenjak ang masuk form 6,aku msuk mktab.huhuhu.aku ada bg hang support dak?isk iskk
kot la ang ada trasa ka..
pa2 pn,tahniahh bebeh!!!ang plan nk p mana???igt cuti nanti,jum gi makang!tamau pizza!gi kenny rogers jum!!hahahaha

aimanjafre said...

mayaaaaa!!! mana adaa... ampa semua the best friend ever aku penah ada..
mesti laa ang ada bagik shemangat shemangat. heee

wokeyhh nanti kita makan makan.
kenny rogers ta mahai ka??
janjik maya blanja aku ikot jak.
hakhakhak..

ta sabar nak jumpa~~