Tuesday, July 22, 2008

Fitri time tidoq



Wakaka ak sukaaaa sangat kaco pitri time dia tidog

Tadi kat sekolah tepaksa balek lambat sebab mak aku ada mesyuarat. Mola mola macam budak rajin la buat homework bagi siap lepas tu study sejarah plak. Lama lama mata rasa berat gila gila. Kalau letak ja kepala ataih meja sah sah terus tangkap leleh la jadiknya..

Nak menghilangkan rasa buring dan ngantok tahap cipan,aku pon pi public tefon. Hanfon ada kat tangan tapi nak jimat bil kihkih.. Jadik aku pon mola mendail. Mola mola dail nombot tika padel. dering ponya dering..tarak sapa pon jawap.. Sampai ati mung tikahh..penat aku buh sekupang nak sembang ngan hang..

Lepas tu teringat lak kat si pitri tuh.. Jeling kat jam pokoi 3.30. Sah sah dia dok wat taik mata ponya.. Tapi tak kesah arr.Kalo aku tak bley tidoq dia pon jangan arap nak tidoq dengan senangnya hakhak..jaat ponya kawan.

kring kring...
kring kring...

"ellow"

kah kah memang sah sora ngantok pitri kedengarang!!! Bahagianya aku dapat kaco dia tidoq!! hakhak..Kalo ikut ati memang nak celoteh panjang panjang sampai dia ilang ngantok..

tiba tiba.........

ttuuuuuuuuutttttttttt........

laa..apa pasai lak nih???.. teputus ka??
laaa upanya aku lopa yang aku hanya buh sekupang jak tadi..
gegeh ponya phone booth.. cepat sungguh dia telan sekupang!! takdan nak kata hai hai pon..haduzz...

takpala.. nasib menyebelahi pitri. tidoq la ang pueh pueh.. satgik malam pukui 1 aku kol len muahaha!!

to be continued...

1 comment:

kyra said...

emang tembam tyme kicik, tergege gila men to be continued cam aku plak.... seb bek ang tepong aku xangkat.. ang lagi sep dwit boh skupang peh 2 xpueh ati nak sembang lelama hakhak.......