Friday, August 1, 2008

Friendship Day




Hari ini 1 Ogos 2008

Sedar tak sedar dah masuk ujung tahun dah..
Baru saja rasa sambut taun baru awal tahun dulu..
Maseh fresh lagi di ingatan macam mana sonoknya kumpul ramai ramai dengan best best prens di koop skolah badlishah..
Macammana gilanya bila nak tangkap gambo dengan aksi aksi gelong tahap maksimum...
ingat lagi waktu sambut bufday bulan 4 dulu di pizza hut yang dah jadik port lepak rasmi kami 9 beradek!!
Dulu time ambik result SPM pon walaupun masing masing sedey tak capai target tapi still kitaorang saling support menyepot(huh bahasa apa nih??)
And then sorang persorang pergi marantau jauh dari Kota Cowboy Kulim(cewahh) untuk meneruskan cita cita..

Sekarang dah BULAN 8!!!
1 aribulan 8 tahun 2008..
Hari ini FRIENDSHIP DAY

Happy Friendship Day to 10 minus 1 siblings..
Hope our friendship last forever..
Always LOVE u guys..

They say it takes
A minute to find a special person
An hour to appreciate them
A day to love them
But then
An entire life to forget them...
And that's what friendship means...



3 comments:

Maya said...

aimang! miss u!! miss time kita lepak kat koop!!!besstt!!uhuhuhuh... nnti aku blik cuti,kita p jalan2 na! p penang nak! :p

aimanjafre said...

mayaaaa i miss uu tooo!!!
nanti ampa sumer balek kita pi port lepak rasmi la..pizza hut yang panazz panzz ahakx..
pi peneng mahal loo..semua kepokaian hakhak

kyra said...

weeeii pizza hut kat espee xsedap lansong!!
biskot cicah ngan mushr0om soup yang cam biskut mayat tuh dah la terpenyek... rasa apa tatao.. cait
tegege gila mung pizza