Wednesday, December 31, 2008

the end of 2008

wuit kengkawan!!!
pada hari rabu hari ini bersamaan ngan 31december2008 merupakan penutop tirai 2008..
so, aku nak berceloteh sket apa yang telah berlaku sepanjang 2008 neyh...

ehem2.. sila bca ngan penoh perasaang yerp....

coba angpa flashback balek apa yang telah berlaku pada tahun 2008
antaranya ialah:
--terbentuknya tamadun family 10minus1*gabungan exbadlishan yang telah berpecah*
--menjadikan Koop badlishah sebagai port menjumpaan dan gelak gulin2
--beta menjadi rapat ngan aiman*dlu xpenah tegoq pong* dan mengenali syerah
--bergmbaq sambil memasing control engseng*depan koop badlishah*
--virus big bang tersebar
--stat berYM sampai malam siap bwat komperen
--rakaman video peristiwa exideng kepala tekena seketoi bata dan exident langgaq wave*koop badlishah xsiap*
--tempat makan morah serta sedap*nasik ayam depan badlishah*siap dapat diskaun 5kopang lagik
--makan sandwish maya bwat*aku maseh xpenah rasa sandwish de* srooot
--makanan paling digemari*coki2 serta dentin*
--celebration kat pizza hut kulim
--memasing dapat result spm
--2 manusia masok ke dalam koop*ehem2 nama dirahsiakan*tapi kita maseh kongker koop!!
--bergmbaq lagik!
--tikapadel,aiman,tikahmad stat belajaq memandu
--tikapadel kena test jpj 3kali
--era cerek menguasai donia
--tikahahmad beserta ayat dpat lesen reta
--memasin dah stat idop baru kat tempat belajaq baru
--maya berhijrah dari kulim ke nganu
--ada member yang xska dok kat kolej memasing
--kemuculan fahmi
--pi melawat chad kat matrix
--aiman sakit kaki sampai kena pakai tongkat
--transport paling cool*kembara,avanza,cerek,wave,moto banglong serta bapak(tatao brand)*
--fitri mola daftar ntok belajaq memandu
--beta ngajaq fitri memandu*haha*


>>>and a lots and lots more sampai aku xlarat nak pikiaq dah menda pa lagi yang jadik pada taun neyh

wolopong kita suma dah berpecah ke serata mesia..KITA TETAP 1 FAMILY!!!! happy new year guys!! i luv u all sroooot
2008 roxx!!!!!

hutang2 aku yang maseh belom aku langsaikan pada 2008 neyh aku akan tunaikan pada 2009 nanti... dun worry bebeh


4 comments:

man man said...

woit apa hutang ang tuh? aku tersedia menadah tangan kalau dwet laaa hakhak

woit ang tak cita pong aku pass test keta tanpa ulangan!! ulang suara... TANPA ULANGANNNN!!!! hakhak

papai 2008 yg best gilaaaaaaaaaaa babuuuuuunnnn buunn bunn...

adriad~ said...

akU pOn bakal tEst sekali jak keta! wakakkaka,

p/s: astagfirullah, takbur!

TikattoPadeLto said...

haha man aku utang soklan tagged jak kat ang....
heges gila.. tarak2 aku tamao dengaq cerita test jpj tanpa ulangan mung wahakhak..

ayatnano23 said...

ala..test jpj takdak ulangan pun nk heboh...aku test berulang2an xkata pa pong..hahaha