Saturday, December 6, 2008

mayday!! mayday!! VERY IMPORTANT !!!


Kawan kawan...

Inilah rupa Aiman yang purak purak serius tapi tak menjadik !!

Spek besau itu tujuan nak bagi nampak nerd..tapi nampak gegeh lagi ada laa..wakaka!!

Gambar ni tujuan hanya untuk hiburkan hati.. I appreciate no komen please~ heeee

Ehem.. Tujuan Utama POST

nak promote blog saya yang terbaru.. demi nak pebetui bahasa inggeris saya yang sudah tunggang terbalik. Maka dengan rasminya saya buat blog baru khas nak merapu dalam English!
okehh.. sila sila jangan shegan shegan.. I wont bite. Just mind my fledging English ok!

Jangan konfius atau buat buat kopius.. blog lama saya 'why does bluebird sing?' masih segak bergaya serta wujud!! Cuma blog baru ini direka untuk practise to write in English.. dah berkarat dah essay akuu...

sampai di sini dulu..
nanti akan saya cuba cuba post lagi gamba gamba saya yang kiut miut..hakhak

5 comments:

TikattoPadeLto said...

wahaha aku penah nmpak spek turh di dalam bilik beliau... wah2,, man adas blogs barus

aimanjafre said...

hehe english pliss tikato padiapak.. spek itu sapoloh hinggit hakhak

Nuraini Mohd Ghani said...

awak! sape erk! macam kenal je..tapi..

adriad~ said...

xyah pOst dah gambaq pon xpa.. hahahahaha..

aimanjafre said...

nak post jugak!! suka ti la..hakhak