Saturday, December 27, 2008

Cuti - Bosan? Happy?

salam..
nampaknya cuti sudah sampai ke penghujungnya..
dan blog ini pun sudah lama tidak di update..
memang tuan empunya blog ini terdiri drpd ramai org.. tetapi apa boleh buat
semua sibuk dengan komitmen sampai lupa nak luangkan masa update blog..

sori blog.

dan nampaknya tinggai beberapa hari(?) atau minggu(?) lagi semua org akan kembali ke tempat tempat belajar mereka.
Hayat kata cuti ini satu penantian yg panjang berjela..
Fitri kata cuti kali ni membosankan.
Tika fadhil dan Fahmi la org paling seronok cuti sebab boleh jalan sepanjang panjang hari..
Maya dah tak sabar nak balek ganu
Syaziz cuti 2 hari setiap minggu, jadi mungkin dia tak sempat nak rasa bosan [kut]
Tika ahmad(?) Bapak serta Syerah tak penah pula dengar mereka merungut apa apa..

Bagi saya... cuti ka. sekolah ka. Dua dua BEST!! dan saya amat menghargai hari hari saya.
Tahun depan adalah tahun paling BESAR dalam hidup saya..jadi setiap saat sangat lah berharga!!

p/s- Saya sangat rinduuuuu 10minus1 serta kawan kawan lain.

2 comments:

TikattoPadeLto said...

cutiku sodah berakhir!!
tidaaaaaaaaaaaaaaaaak....
ehem2 aku ngan mimis orang yang paling syiok ka? wahakhak lawak gila
nak kuaq turh pown jenoh pikiaq alasang2 bernas lagi saksama + mohong sket2 ponya nak kuaq... ish2

aimanjafre said...

ish ish demi nak kuag sanggup bermohong mohongan hakhak
pitri si bang long long tak pueh atis muka pahmi ada kat ataih tuh..
sila terbitkan forum menyokong atau membangkang..
hehe